Programok új muszlimoknak.

Kedves testvéreink! Békesség reátok és Allah könyörülete!

Szeretettel meghívunk Titeket minden csütörtökön este hat órától (18 órától) az Iszlám Kulturális Központba (1114. Budapest, Fehérvári út 41).

Találkozónk célja hitéletünk és hittestvériségünk megerősítése, a muszlim közösségi élet színesebbé tétele. Tervezünk ismerkedést, a Koránhoz, vallásunkhoz és egymáshoz - mint hittestvérekhez - való viszonyunk felülvizsgálatát, a magyarság és az iszlám kapcsolatának feltárását, dokumentum és történelmi filmek vetítését, és persze sok-sok kötetlen beszélgetést.

Szeretnénk az új muszlimokat érintő személyes problémákra, lelki és fizikai igényeikre, valamint társadalmi, családi körülményeikre megoldást keresni az iszlám törvénykezésének keretén belül.

Továbbá szeretettel várunk minden "régi" muszlimot is, aki szívesen részt venne egy baráti muszlim közösség beszélgetéseiben, imáiban, lelki-szellemi fejlődésében. Az összejöveteleken a fent vázolt kérdésekre és felvetésekre is választ kaphatnak, ha eddig valamilyen okból úgy érezték, nincs kihez fordulniuk, vagy saját életük példáival, megoldásaival segítségünkre lehetnek a mindennapi életben való eligazodáshoz.

Allah áldjon titeket,
Iszlám Kulturális Központ munkatársai